divendres, 22 de febrer del 2013

Qui te sa coa de palla...

Molt de mal els han d'haver fet al nostre "estimat" govern els comentaris que van fer els actors a la gala dels goya.

Hi ha qui diu que una gala com aquesta no és lloc per a fer reivindicacions. De fet el president de l'acadèmia havia donat l'ordre de que no es tornàs un altre "no a la guerra" fent referència als premis de 2003. Jo personalment penso que els actors tenen l'oportunitat (i el deure) de donar relleu a la deplorable situació que està vivint Espanya.

Però el títol d'aquest comentari va directament pels polítics del PP i més concretament pel senyor Montoro i el senyor León de la Riva, batle de Valladolid.

I és que aquests senyors, per no rompre amb la dinàmica, intenten posar el poble contra els actors desprestigiant-los. Diuen que no paguen imposts, que critiquen hospitals que després han desmentit el que s'ha dit, que vesteixen d'Armani però recolzen els deshauciats...

El que veig és un govern caduc, irresponsable i corrupte que intenta esborrar l'amenaça. Un govern irresponsable que destrueix famílies facilitant els acomiadaments, prohibint l'avort mentre retira ajudes a la dependència, permetent que els bancs els deixin sense casa, rescatant aquests mateixos bancs. Un govern dictatorial i absolutista, que censura, talla els recursos d'educació i cultura, prohibeix les protestes i envia la policia a carregar contra els ciutadans.

Un govern de corruptes que intenta tapar les seves cagades desviant la nostra atenció cap a una altra banda dient que els nostres defensors "vesteixen d'Armani".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada